Весільні модні тенденції на 2018 рік.

Якщо ти стала щасливою власницею обручки в новорічну ніч – тоді цей допис для тебе. Найкращий час для підготовки до весілля – саме зараз. Без черг на примірку і широким вибором.IMG_1560

Адже до початку весільного сезону ще кілька місяців і, як ми знаємо з досвіду, його пік припадає на серпень – вересень. Попереду багато роботи з організації, але основне для кожної нареченої -це звісно вибір весільного вбрання. То ж якщо ти хочеш знати основні модні тенденції запропоновані дизайнерами під час Wedding Fashion Ukraine перед тим як почати полювання на Те Саме – я до твоїх послуг.IMG_6757-Edit

Звісно минулорічні тенденції нікуди не поділись: мереживо, відтінки голубого кольору, сукні з приспущеними лініями плеча  і квіти з стрічками.

А от цього року дизайнери надають перевагу кейпу і шлейфу. Судячи з усього саме він стане знаковою річчю в гардеробі наречених  модниць.

Лінія рукава також дещо змінилась. Готуйтесь показати оголені плечі. А поряд з приспущеною лінією плеча дизайнери пропонують додати об’ємності саме цій деталі сукні.

IMG_1473

Ще однією знаковою деталлю стане пір’я. З ним наречена просто перетвориться на райську пташку. Хіба не романтично?

І на завершення – глибокі V-подібні сексуальні вирізи та подвійні спідниці, що легко знімаються і трансформуються .

 

Візажисти також не залишились осторонь весільної моди і пропонують нареченим make-up в стилі nude. То ж якщо ти хочеш бути в тренді – доведеться забути про somokey eyes , cat eyes і червону помаду. А натомість надати перевагу персиковим і рожевим рум’янам і помадам з матовою текстурою.


PSX_20180103_033453PSX_20180103_033431PSX_20180103_033358І будьте певні – весільні сукні 2018 зачарують кожну красуню і її обранця, підкреслять Вашу індивідуальність і бездоганний смак. А я, як фотограф, збережу спогади Вашого особливого дня .

До зустрічі!

Буду рада бачити Вашу молоду сім’ю в об’єктиві своєї камери.

 

 


 


 

Залишити коментар