Весільний таймінг.

Пропоную ознайомитись з приблизним таймінгом твого особливого дня. Програма кожного весілля звісно ж індивідуальна. І Ваше весілля – це лише Ваша історія. Проте ця інформація може допомогти у плануванні. IMG_1638-Edit-2

Підйом 8.00-9.00

Ключовий момент для гарного самопочуття і бездоганного зовнішнього вигляду – це звісно сон. Тому я не раджу проводити дівич-вечір та холостяцьку вечірку на передодні весілля. Натомість виділи час для розслабляючих процедур та раніше йди в ліжко. І не забудь поснідати як слід, щоб вистачило сил і енергії до самого вечора!

Збори нареченої 9.30 – 11.30

IMG_0838-Edit

Приємна і водночас хвилююча частина дня. На створення зачіски і макіяжу всередньому потрібно 2 години. Манікюр і педикюр краще зробити на кануні. І не забудь про квіти. Буде зручно, якщо їх  доставитимуть саме в цей проміжок часу. IMG_1610-Edit

Обов’язково віділи  час на зйомку самих зборів. Адже важливо відзняти не лише деталі образу нареченої, а й емоції від приготування. А для цього ти маєш бути спокійною, і нікуди не поспішати.  

Зустріч наречених 11.30 – 12.30

Ти готова і тепер на Вас чекає хвилюючий момент – зустріч! Зазвичай наречений приходить в будинок нареченої. Тому зустріч і її зйомку можна організувати будь – де: в кімнаті, коло сходів чи в саду.  Проте для зустрічі можна й домовитись про особливе місце. Адже такі чуттєві моменти спільного життя необхідно обов’язково зберегти!

IMG_4755

Фотосесія 12.30 – 14.30

В середньому  необхідний мінімум для проведення зйомки складає 2 години. За цей час можна змінити кілька локацій, що знаходяться поруч.   Я особисто підбираю маршрут фотопрогулянки для наречених, враховуючи їх побажання. Як правило це міся де вони люблять гуляти, або ж стануть їхнім улюбленим місцем після весілля. Важливо, щоб це було неподалік місця проведення церемонії. Якщо такої можливості нема, то необхідно закласти час і на дорогу. Фотосесія до церемонії зекономить час ваших гостей і дозволіть вам не ламати голову над тим, чим їх занять, а просто насолоджуватись один одним. В кінці фотосесії можна запросити подружок нареченої та друзів нареченого, щоб зробити веселі кадри.

Збори гостей  15.00 – 15.30

IMG_1033-Edit.jpg

Тим  часом гості вже починають збиратись, прочитавши на запрошеннях, що збір гостей починається за пів години до церемонії. Можна організувати легкі закуски та напої, щоб гості могли знайомитись одне з одним у невимушеній обстановці.

Церемонія 15.30 – 16.00

Класичний порядок церемонії наступний: першим до весільної арки виходять друзі нареченого та дружки. Потім сам наречений, після чого до арки виходить  наречена під руку з батьком або ж сама. 

IMG_1000-Edit

Після всіх привітань не забудьте сфотографуватись з друзями, батьками і з усіма бажаючими.

Банкет 16.00

Після церемонії всі переміщуються в ресторан. Перші тости , привітання близьких і рідних, сльози щастя на обличчях, чуттєві промови і самі щирі моменти дня! Перший танець, веселі квести , феєрверки та фаер – шоу- все це я обовязково зніму на згадку про Ваш особливий день . Я розумію як важливо мати згадку про кожну мить цього незабутнього і особливого дня, то ж попіклуюсь навіть про найменші деталі, що зробили його неповторним.

Перші фото з весілля я висилаю молодятам вже наступного дня. Визначаю стиль і кольорову гаму, в якій будуть оброблятись фото, враховуючи вподобання пари. Всі фото будуть готові за 2 тижні, як раз до повернення з весільної подорожі. Проте я закладаю час на непердбачувані обставини, тож максимум це 4 тижні. На створення і друк веільного альбому  потрібен додатковий час і оплачується така робота окремо. 

До зустрічі на Вашому весіллі!

 

Залишити коментар